Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2023 09:16 - УЧЕНИТЕ СА ШОКИРАНИ ОТ ТРЕВОЖНИТЕ НАХОДКИ В КОВИ ИН*ЖЕКЦИИТЕ
Автор: dordje Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 542 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 УЧЕНИТЕ СА ШОКИРАНИ ОТ ТРЕВОЖНИТЕ НАХОДКИ В КОВИ ИН*ЖЕКЦИИТЕ В началото на април 2023 г. микробиологът Кевин МакКернан описа подробно откриването на масивно ДН*К замърсяване в двувалентните бустерни инжекции срещу Кови на П*файзер и Мо*ерна. Най-високото ниво на установено ДН*К замърсяване е 30%, което означава, че почти една трета от съдържанието на инжекцията е плазмидна Д*НК, чието присъствие драстично увеличава вероятността от ДН*К интеграция и рак. Експеримент in vitro установи, че модифицираната РН*К в П*файзер има способността да навлиза в човешките чернодробни клетки и да се транскрибира в Д*НК само за шест часа след навлизане в организма. Липидните наночастици, в които са обвити мР*НК и замърсителите на ДН*К, улесняват навлизането на Д*НК в клетката. След като попадне в цитоплазмата, части от ДН*К могат да влязат в ядрото на случаен принцип. Мишките, инжектирани с иРН*К инжекция, предават своите придобити имунни черти - както добри, така и лоши - на потомството, което не само предполага, че иР*НК може да навлезе в ядрото на клетката, но също така, че може да бъде трайно интегриран в хромозомната ДН*К и да има ефекти върху поколенията. Установено е също, че двувалентният бус тер на П*файзер съдържа промотор на маймунски вир*ус 40 (SV40), онкогенната част от ДН*К на виру*са, за която е известно, че стимулира много агресивна генна експресия. В комбинация с части от ДН*К, наличието на SV40 промотор прави риска от рак още по-вероятен. SV40 промоторът е последователност, използвана в генната терапия за задвижване на Д*НК в ядрото на клетките. Ако инжекциите не трябва да променят човешкия геном, защо съдържат части от Д*НК и SV40 промотор, който може да задвижи тази ДН*К в ядрото? Д-р Меркола

-------------------------------------------------------

sv40 са съдържали и инжекциите срещу полио на Джонас Солк. 100 милиона американци са инжектирани с тая гнус, преди да бъде открита. Sv40 се предава по полов път и заразява поколението. Силно ракообразуващ.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. truthful - Такъв вирyс Covid ако го имаше, а то е ...
04.10.2023 10:35
Такъв вирyс Covid ако го имаше, а то е ВИДНО че го няма - до сега щяхме да сме изкапали като гнили крyши. Ноо това не се слyчваа. Даже и при неваксинирани.
И какъв е извода? Една натрапена измислица, в която много повярваха и се надyпчиха с по 3-4 ваксини. И днес има отново мераклии и ... чакат на опашка.. за нова ваксина.
На сайта на МЗ могат да се видят помощните съставки във ваксините, основните не се дават. Само от помощните съставки се вижда че това са вещества, несъвместими за лечение. Но има ли кой да чете? Да мисли?
ДНК на човека не може да се променя от ваксините - те просто yвреждат на доста нива организма - от система до ДНК. Наночастиците и графена влизат в клетките и ги yнищожават. Как ще се развие процеса на yнищожение не може да се каже - всеки е различен и е невъзможно. След 3-4 ваксини yвреждането става все по-голямо. Вкарани вредните съставки на ваксините няма начин да бъдат изведени по никакъв начин(има и такива които могат да се премахнат), нито да бъдат yнищожени.
70 %(на гръцки омикрон е 70) от ЕС имат сложени ваксини - поне по една. И без китап за ваксиниране не те пyскат в магазини и др. Иначе не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dordje
Категория: Рецепти
Прочетен: 113856
Постинги: 88
Коментари: 27
Гласове: 57
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930