Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2023 16:11 - Как тъмните сили, държат хората в самсара с абортирани ембриоми
Автор: dordje Категория: Тя и той   
Прочетен: 1865 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Първо целият пазар на световна фармацевтика се държи от една шепа криминални престъпници начело на които с  98% покритие стоят

-Pfizer -Mersk- Glaxo- Sanoffi- Jonson$Jonson  продаващи единствено и само милиарди  тонове  контейнери, пълни със химиески, синтезирани отрови.

Да, замислете се коя корпорация държи над 50% от индустрията с десертни храни в България и световен мащаб.
Абортираните ембриони се слагат в храните, с цел хората като ги консумират, да приемат чужда карма, която да им създава страдание.
Официално ги слагаха и във фейк васините срещу ковид.
Суха кръв и отпадъчни проудукти от кланиците се слага навсякъде, дори в шоколадите, със същата цел.
Сега официално ще ни тъпчат с бубулечки, със същата цел.
Когато приемете подобна карма, никога няма да сте напълно здрави.

Химикали , екстракти , кръвни продукти и извлеци започвайки от урина и стигайки чак до коса нокти  слонски и дори човешки фекалии и  извлеци.Има дори твърдения за продажби на извлеци от хора и части от хора. Плацентарни и тн ..медицински нямам съмнение за миг ,че тези престъпници са способни на всичко що касае пари.

Голяма част от извлеците им са от отпадни продукти на ужасният индустриален  хранителен комплекс т.е отпадъците от кланниците кости , кръв  копита , пера, кожи  всичко им влиза в употреба и ви се продава като от тях се правят тонове извлеци , ензими и какви ли не чудеса.

Голяма част от тези субстанции идват директно от убийства на животни , държани в клетки маймунчета , прасета с човешки гени и други животни, които се използват само за медицински опити, козметики, добавки, хормони и ваксини.

Почти всички протеини и протеинови добавки идват от извлеци на Генно модифицирани култури с добавени бързи въглехидрати. Тези култури са гмо соя , гмо царевица ,отпадъчна суроватки от гмо  мляко правено от гмо крави храянени с гмо фураж.

 

Не са измама те са много внимателно проектирана създадена и добре работеща конспирация .За унищожение на хората ,които много бързо преминават в живота си от клиенти за добавки за ""здраве""  към дойни кравички  и клиенти на фармацевтичната и медицинска мафия, което им състояние остава доживотно.

 

Прекратявайте всякакви добавки,витамини имикроелементи и протеини и хормони от синтетичен произход и неидващи от жива храна в чинията ви, ако не сте сигурни в качеството й. Прекратявайте преди на 20г спермограмата ви да стане на труп и органите и тялото ви безвъзвратно да се унищожат и превърнат в пътници. 

 Един от начините да проверявате храната си, е а се научите да работите с махало. Препоръчвам групата във фейсук Радиестезия БГ
 

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. dobrodan - Мога да ти услужа
08.02.2023 16:28
с махало. Обаче трябва бързо да го разклащаш, преди да се е втвърдило, след това не се люлее.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dordje
Категория: Рецепти
Прочетен: 111787
Постинги: 88
Коментари: 27
Гласове: 57
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930