Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2023 00:12 - Егрегори и ларви - по низшите паразити, които контролират животите ни!!!
Автор: dordje Категория: Тя и той   
Прочетен: 1974 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  АКО СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО ПРАВИТЕ ВРЕДНИ НЕЩА С ТЕЛАТА И УМОВЕТЕ СИ, ЕТО Я ЧАСТ ОТ ПРИЧИНАТА.    

Егрегори

Егрегори се наричат астралните същества, пораждани от обществото на хора, обединени от една мисъл и воля и представящи духа на казаното(Казуално) общество.
Създаването на егрегори е основано върху закона за веригата. Както е видно веригата създава в астрала групови астроидеи сиреч - мисли, желания и образи.
Когато веригата настойчиво действа в течение на известно време и представя от себе си голямо общество, всички членове, на което се придържат в известни начала и насочват волята си към известна цел, в астрала се създава самостоятелно същество, представящо сбор от убеждения и целите на обществото. Този сбор е нещо като принцип на новото същество наречено - егрегор.Но то не може да придобие първоразрядна екзистенция, тъй кото се обуславя от вторична мисъл форма.
Като добие от членовете на обществото достатъчен запас от сили, егрегорът започва да живее самостоятелен живот.Нещо като ефекта на "стоте маймуни", но не съвсем. Той обаче не се ползва напълно със свободна воля, тъй като целият му живот е насочен към постигането на цели, съставящи неговия принцип. В това число включвам десторзия и хроматическата абарация на ума, порадена от фалшивата светлина. Но от друга страна и самият той влияе членовете на обществото и ги заставя да служат на целите на този принцип, който не представлява нищо друго освен генерирането на лууш. По този начин между егрегора и създалото го общество се установява взаимно действие.
При борбата на земните общества помежду им, техните егрегори - тия астрални великани, също почват ожесточена борба помежду си, а понякога егрегорите първи започват борбата, като увличат в нея и хората.
Между вселенските егрегори трябва преди всичко да отбележа два главни, които оказват върху ни огромно влияние, а именно егрегорите на "доброто" и "злото". Когато човек произнася с вяра думи или употребява знаци служещи за девиз на някакво общество, той привлича към себе си и разполага в своя полза егрегора на това общество.Също така астроидеите, всяко желание на човека живее в астрала. Астралното същество се нарича ларва. Щом бъде повикана /мисъл, желание/ към живот, ларвата живее полусъзнателно като се стреми да удовлетвори породилото я желание. Така ларвата на омраза към някого са стреми да му причини по всякакъв начин вреда.
Колкото по-силно и по-продължително е желанието, което е породило ларвата, толкова тя е по-жизненоспособна, тъй като живота й се поддържа от нервната сила на човека. Тя се прилепва към оногова, който я е създал като пиявица.
Ако породилото ларвата желание изчезне и тя наскоро трябва да умре, то ларвата се хваща за живота и усилено се старае да продължи своето съществуване, което е често пъти късовременно. Поради това тя се старае да разпалва у човека желанието, което я е породило и по този начин спомага да се образуват у човека привички. Така алкохоликът или наркоманът се намират във властта на отвратителната ларва, която не му дава ни минута спокойствие. Човекът, който се е предал на омразата също е попаднал в ръцете на подобна ларва и тя усилено подхранва тази омраза и сама се храни с нея.

Ларви

Характеристики -Повлиява на носителя. Придвижва събирателната точка, принуждавайки да я възприемат като част от личността, а нейните нужди - като собствените желания на човека. Тя има елементарен интелект. Способност за възпроизводство, може да се предава от носителя на други хора около него. Може да се прояви на физически план. Лaрвата може да обхване енергийните канали в тялото или да блокира чакрите ( обикновено Муладхара или Свадхистана чакра - чакрите са предназначени за получаване и съхранение на енергия), поглъщайки енергия.
Няколко лaрви могат да паразитират на един и същи носител, участвайки в симбиоза.
Жизнен цикъл - Лaрвата се появява , когато е налице силно желание, образувало на астрален план мисъл-форма. Захранва се с енергията, освободена по време на удовлетворяването на желанията на породилия ги. Влияе на носителя, принуждавайки го да си мисли за своето желание, като по този начин я храни.
Лaрвата поглъща енергия периодично на порции. След всяко поглъщане на енергията ларвата се нуждае от време, за да преработи получената енергия. Енергията, генерирана от лaрвата отива за нейния растеж и развитие.
Лaрвата постепенно расте, прониква надълбоко в фините тела на носителя и изисква още по-интензивно захранване. Развивайки се, лaрвата може напълно да подчини носителя, като прави основната цел на съществуването му удовлетворяване на нейните потребностите.
Достатъчно развитият паразит е в състояние да си създаде тяло на физически план. Това могат да бъдат всички видове рак ( рак на белия дроб в случай на тютюнопушене, уголемяване на черния дроб в случаи на алкохолизъм и др.).
В някои случаи развитата лaрва може напълно да подчини носителя. Най-често тя заставя човек да я храни , причинявайки му голяма болка. Може да генерира други силни желания у носителя, ако усети липса на енергийна храна по главния канал.
Отпадъчните продукти на ларвата тровят тялото на носителя и могат да причинят здравословни проблеми, включително смърт (в случаите на алкохолизъм - цироза на черния дроб).
Лaрвата може да напусне носителя, ако усети липса на енергия за своето съществуване. Това се случва преди смъртта на носителя. Развитата лaрва може да надживее нейния създател и де се прекрепи към друг носител.
Структура - Прилича на топка или на петно в аурата с неестествен или тъмен цвят. На вид фуниевидна и изглежда сякаш се придържа към аурата. По време на развитието си се усуква около нея във вид на помътен мухъл.
На достатъчно напреднал етап лaрвата може да се предава на други хора (да се възпроизвежда), пaразитирайки едновременно на няколко носителя. В този случай тя е една и съща същност.
Диагностика - В случай на поява на ларва човек развива постоянна зависимост. Психологическа и физическа. Да се освободи от психологическата зависимост е много по-трудно, отколкото от физическата. Често се случва дори и да е потиснал физическата зависимост, човекът се отказва от навици ( лишава от храна ларвата) за дълго време, но след това се връща към тях, тъй като ларвата не е напълно унищожена.
Лечението - Необходимо е да се преодолее физическата и психологическата зависимост преди всичко. Пречиствателните ритуали не са ефективни и не могат да убият ларвата, тъй като тя е продукт на носителя и е част от него. Но спомага за облекчаване на последиците от паразита, както и ритуали, насочени към изгонване на натрапника.
С цел да се унищожи ларвата трябва да е налице проява на волята. Необходимо да се отделят въздействията на паразита от своето мислене. Да се прекрати хранителния канал на ларвата (отказване от навици / желания). Проследяване на състоянието си, за да се предотврати преминаването на ларвата към друг захранващ канал . Определяне на предпоставки за психологическа зависимост, тъй като ларвите не се появяват от нищото, и след това да се отстранят. Ларвата продължава да живее толкова дълго, колкото е човешкото желание.
Тук искам да подчертая, че ларвите не се обособяват и харектиризират само до алкохолизъм и наркомания.Привеждам тези примери, защото са най-ярко изразени и видими. Друга една такава ларва е влечението към безразборен секс
Може би най - лошата особеност на ларвата, е че може да бъде създадена и вселена в един човек и като вид проклятие и вменена като карма.
На края ще спомена за други видове обитатели на астрала.
"Пиявици". Много подобни по форма на пиявица или попова лъжичка. Черни, около 30 см дължина, преливат и имат кръгла уста. Плахи и предпазливи. Ловят се за сексуалната енергия. И колкото това да звучи смешно и лудо , но ако ги зaсечеш, те рязко се отстраняват и започват да излъчват изключителна скромност и невинност, а след това вече искат разрешение за получаване на енергия.
"Гремлин" - с rазмер на голяма котка. Той върви в изправено положение на къси крака. Кафява и груба козина, като на куче. Широки уста и издадени напред зъби. Нос не е забелязан, ако все пак има, то под козината не се вижда. И ушите не се виждат. Според наблюдения не са зли. Много приветливи и любопитни.
"Сиви дистрoфици" . Те изглеждат oколо метър високи. Сива кожа. На външен вид приличат на малки деца, но са прекалено слаби. Лицата им не са забелязани нито веднъж. Много е тъмно в това пространство, като в сумрак. Но главата е точно пропорционална на тялото. Т.е. не приличат на сивите извънземни. Тези неорганични създания са любители на консумацията на личната човешка енергия, като варадерос/воладерос. Вкопчват се във всяка част от тялото с малките си ръце. След като се докоснат, в същия момент съзнанието започва да избледнява, сякаш има изпадане в несвяст, като сънна парализа . Ако човек успее да отхвърли от себе си вмешателството още преди да се изпълни с тази зараза , след това всичко се връща към нормалното и съзнанието отново се прояснява. Съзнанията им са примитивни.
"Давила". Тя изглежда като черна човешка сянка . И почти винаги е само мъжка. Просто се чувства мъжката енергия . Винаги се появява в краката и постепенно се налага , не влиза в тялото, като мъфлока, а именно постепенно се налага към тялото, като гъвкав лист хартия, започвайки с краката и така все по-високо и по-високо. И тази част от тялото, която е заел, става изтръпнала от тежестта, обездвижена (като че ли върху нея са сложили бетонна плоча) и се вижда в тъмни цветове. Колкото по-голяма част от тялото е завзел, толкова по-малко остава сила, за да се устои.

Асарт 

Превод - Д-р Алекс Петров



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dordje
Категория: Рецепти
Прочетен: 105905
Постинги: 85
Коментари: 24
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031