Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2023 20:06 - Нагите, духовете и начините за превенция от тях
Автор: dordje Категория: Тя и той   
Прочетен: 3635 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.04 13:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте! Вече много хора ме молят да им споделя техники за защита, и затова създадох този блог, защото нямам време да отговарям на всеки. .  

Относно Наги и духове, това че повечето хора не ги виждат, не означава че не съществуват и не влияят на хората. Аз съм изучавал тибетска медицина, която разглежда този аспект като основна причина за болестите. Говори се че причиняват 200 човешки болести. Преди около 80г. е документирано официално едно от тези същества, което всъщност е незначителен енергиен паразит, в сравнение с тези които тибетската медицина познава. 
https://www.bulgariasega.com/interesting_facts/18421.html


 Духовете са много свързани с тибетската медицина, и като човек имащ експертни знания по тибетска и китайска медицина, споделям малко инфо, дано ви е полезно. Сигурно всички сте слушали за приказки с дракони, змии и змейове. Някой от вас ги сънуват често. Това не е случайно.
Оказва се, че влечугите са част от извънземна раса, но просто с по-низше прераждане, вследствие на кармата им. По висшите превъплъщения на Нагите са енергийни същности. Някой от тях са толкова мощни, че имат свръхестествени способности. Могат да се появяват като материални хора, в следващият момент могат да се изпарят за части от секундата. Има два вида Наги, едните са бели, които са дали обещания да помагат на човечеството, благодарение на тях имаме астрологията, китайската и тибетската медицина, минералната вода, както и много други екстри. И тъмните Наги, те са мощни разрушителни енергии. Те харесват да причиняват болка и страдание на останалите същества. Включително причиняват над 200 човешки болести и може да се каже, че те са основна причина за високата смъртност при хората. Според учителите ми по тибетска и китайска  медицина, около 50% от пациентите им имат провокация от енергийни същности, и най-вече от тъмни Наги. Начините енергийните същности да атакуват човек са следните: - Когато човек не е съзнателен и умът му блуждае и се рее, един вид когато сте в умствена мъгла - Когато се дрогирате с наркотици, включително с трева, вие ставате храна за тях - Когато изпитвате смущаващи чувства - гняв, алчност, ревност, невежество, страх, тъга и тн., вие ги каните на гости. Първо те пробиват и се загнездват във вашата аура и прецакват чакрите, след това ви влизат в тялото и нанасят поражение на органите и системите. Контролират ума и мислите ви. Направляват ви да се карате с хората и партньорите ви, да ядете кофти храна и да имате токсични мисли, думи и действия.  Ковид, лечението... с което умряха повече хора от самият ковид, голяма част от раковите заболявания, също се свързва с тях и гневните женски духове Мамо. Но тези кофти енергии не случайно ви нападат. Просто вие сте съгрешили в този или миналите си животи. Направили сте къща там където е бил техният дом, замърсили сте река или езеро, изгорили сте пластмаса - това ги побърква, хвърлили сте отпадък там където не е трябвало, изпикали сте се в морето. Те ще ви отмъстят.

Аз имам богат опит с тъмните и белите Наги, и когато имам желание помагам на приятели и познати да се отърват от лошите връзки с тъмните Наги или 8те класа духове в нашият свят.

Относно защитата от енергийни същества и паразити, ако мислите или усещате че ви черпят енергията, най-простият метод е да си вържете вълнен червен конец на безимените пръсти на ръцете и краката. Или да си поставите сребърни или златни пръстени там. Не случайно младоженците там си слагат халките. Но, този метод не осигурява 100% защита. За мен си съм разбрал, че когато съм с червен конец, жизнената ми енергия не се краде, ако преди това не съм имал вмешателство.  Ако човек има тежка провокация, тоест иска да се самоубива или има заболяване което не може да се диагностицира, може да му се помогне ако се дължи на енергийно хакване на тялото, ако му позволява кармата. Ако ситуацията е много тежка, трябва да му се направят специални ритуали. Ако е извънредно тежка, самият човек трябва сам да прави ритуали за омилостивяване на енергиите...  Успех.

Може да прочетете повече за причините за провокация.
https://dordje.blog.bg/tq-i-toi/2023/01/24/.1852747

Препоръчителни размишления за ума, като средство за корекция на събитията за деня на Духовете. https://dordje.blog.bg/tq-i-toi/2023/10/31/horata-koito-misliat-da-si-posiagat-na-jivota-zadyljitelno-d.1886993

Статия свързана с Нагите и Ванга, като техен човек в България https://dordje.blog.bg/lichni-dnevnici/2023/11/21/.1889178



 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dordje
Категория: Рецепти
Прочетен: 111536
Постинги: 88
Коментари: 27
Гласове: 57
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930