Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2023 11:12 - Украинските нацисти взривиха язовир и ВЕЦ "Каховка" и предизвикаха екологична катастрофа в Източна Европа и Черно море!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 2697 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.06.2023 23:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


https://www.facebook.com/groups/transcendental.zetetic.knowledge/posts/1430465237744039/


Българските поддръжници на Украйна трябва вече да са много доволни, след като отровите и мърсотията дойдат до нашето крайбрежие!

Документални кадри от опустошенията и коментари на Такър КАРЛСЪН и други.

Повече от 80 населени места са пострадали от невижданото наводнение. Разрушен е Каховският ВЕЦ. Над 90 мирни граждани са удавени. Под вода е част от най-плодородният чернозем в Света. Естествените местообитания на милиони птици и животни са унищожени напълно. Отнесени от стихията са стотици тонове горива и смазочни материали, които ще замърсят завинаги Черно море! Отнесени са десетки гробищни паркове и сметища!

Край с чистите Черноморски плажове!
Украинските нацисти, предвождани от Зеленски и неговата пасмина, надминаха и най-смелите очаквания на Американските си покровители и разрушават не само собствената си Държава, но и всички останали Черноморски Държави-Корпорации - в това число и България!

Българските поддръжници на Украйна ще пляскат от радост, когато отровите и мърсотията дойдат до нашето крайбрежие! Те и без това не летуват на Черно море и какво става там не ги интересува! Българските нацисти не са по-различни от Украинските нацисти и точно като тях ЖЕЛАЯТ ДА УНИЩОЖАТ РОДИНАТА СИ!

СТАМАТ

8-ми Юни 2023 година










Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393508
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168